Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="trzkasienka" data-source="post: 275276" data-attributes="member: 750"><p>zatem, dopiero gdy ciasto wstawilam do piekarnika i trzymalam je w temperaturze 50 st. to mi podroslo, nastepnie nie wyjmujac ciasta z pieca nastawilam wlasciwa temperature i tak pieklam- chlebek wyszedl dosc smaczny... dzisiaj robie powtorke, ale do zyczynu dodalam tyle maki, by mial konsystencje gestej smietany- wole, gdy drozdze z zakwasu naprodukuja duzo gazow, wtedy caly chleb jest dosc porowaty- zobaczymy....</p><p></p><p>(robilam i robie bez dodatku drozdzy kupnych)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trzkasienka, post: 275276, member: 750"] zatem, dopiero gdy ciasto wstawilam do piekarnika i trzymalam je w temperaturze 50 st. to mi podroslo, nastepnie nie wyjmujac ciasta z pieca nastawilam wlasciwa temperature i tak pieklam- chlebek wyszedl dosc smaczny... dzisiaj robie powtorke, ale do zyczynu dodalam tyle maki, by mial konsystencje gestej smietany- wole, gdy drozdze z zakwasu naprodukuja duzo gazow, wtedy caly chleb jest dosc porowaty- zobaczymy.... (robilam i robie bez dodatku drozdzy kupnych) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
Top
Bottom