Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 815603" data-attributes="member: 592"><p>Mirabbelko ,ale on się udawał ,jak się dawało z polowe mąki z pełnego przemiału ,bo ona bardziej chłonie jednak wilgoć </p><p>dziś robię go tak jak Polka podała i będę miała dużo chleba ,bo dwa razy więcej ,bo szkoda mi było wylać resztę zakwasu i zagniotłam dwie części </p><p>Pierwszy raz robię go na samej mące chlebowej i rzeczywiście z niej nie dałoby sie zagnieść ciasta z całym zakwasem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 815603, member: 592"] Mirabbelko ,ale on się udawał ,jak się dawało z polowe mąki z pełnego przemiału ,bo ona bardziej chłonie jednak wilgoć dziś robię go tak jak Polka podała i będę miała dużo chleba ,bo dwa razy więcej ,bo szkoda mi było wylać resztę zakwasu i zagniotłam dwie części Pierwszy raz robię go na samej mące chlebowej i rzeczywiście z niej nie dałoby sie zagnieść ciasta z całym zakwasem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
Top
Bottom