Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb biały na kamieniu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 50664" data-attributes="member: 232"><p>No to wszystko jasne, bo ja ten kamien potraktowalam jak foremke do pieczenia i polozylam chleb na zimnym. Potem dopiero calosc do goracego piekarnika.</p><p>Dziekuje - teraz pozostaje mi tylko go mocno wypalic, zeby usunac te resztki ...</p><p></p><p>Moja kamien jest bialy, a wlasciwie jasno popielaty. Kupilam go w sklepie Duka razem z bardzo estetyczna podstawka metalowa - niestety nie mial zadnej instrukcji stosowania. Nie przewidzieli widac takiej ignorantki.</p><p>pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 50664, member: 232"] No to wszystko jasne, bo ja ten kamien potraktowalam jak foremke do pieczenia i polozylam chleb na zimnym. Potem dopiero calosc do goracego piekarnika. Dziekuje - teraz pozostaje mi tylko go mocno wypalic, zeby usunac te resztki ... Moja kamien jest bialy, a wlasciwie jasno popielaty. Kupilam go w sklepie Duka razem z bardzo estetyczna podstawka metalowa - niestety nie mial zadnej instrukcji stosowania. Nie przewidzieli widac takiej ignorantki. pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb biały na kamieniu
Top
Bottom