Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 1558203" data-attributes="member: 16099"><p>Ja co prawda nie do pieca a na blachę do piekarnika zsuwałam chleb z deski drewnianej. Posypywałam wyrośnięty już bochenek w koszyku do wyrastania kasza manna i fik na deska a potem na blachę dzięki tej kaszce łatwo sie zsuwał bez uszczerbku dla niego. </p><p></p><p>Chleby wyrastające w zimnie np w lodowce również łatwiej zachowują kształt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 1558203, member: 16099"] Ja co prawda nie do pieca a na blachę do piekarnika zsuwałam chleb z deski drewnianej. Posypywałam wyrośnięty już bochenek w koszyku do wyrastania kasza manna i fik na deska a potem na blachę dzięki tej kaszce łatwo sie zsuwał bez uszczerbku dla niego. Chleby wyrastające w zimnie np w lodowce również łatwiej zachowują kształt. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
Top
Bottom