Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elzunia" data-source="post: 1681000" data-attributes="member: 30485"><p>Zachecona wspanialym zdjeciem neteczki i ostatnia opinia Buki upieklam dzisiaj ten chleb. Najbardziej podobalo mi sie to, ze za pol dnia bede miala fajny chlebek. I wszystko byloby git gdyby nie przekladanie chleba z koszyka na blache. Wszystko robilam jak tatter i mirabbelka pisaly ale on mi sie rozjechal po przelozeniu. To, ze sie rozjechal to jeszcze nic ale przylgnal do sciereczki i mimo, ze maki bylo duzo nie moglam go od tej sciereczki odczepic. Wiec tak: jedna reka podciagalam sciereczke do gory zeby sie chleb jeszcze bardziej nie rozjezdzal a druga odkrawalam ostrym nozem od tej sciereczki. Koniec koncow chleb sie upiekl i jest super smaczny ale jak to zrobic, zeby nie musiec go trzymac przez noc w lodowce ale zeby odszedl od tej sciereczki. Bo przeciez nie dam pol kilo maki na sciereczke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elzunia, post: 1681000, member: 30485"] Zachecona wspanialym zdjeciem neteczki i ostatnia opinia Buki upieklam dzisiaj ten chleb. Najbardziej podobalo mi sie to, ze za pol dnia bede miala fajny chlebek. I wszystko byloby git gdyby nie przekladanie chleba z koszyka na blache. Wszystko robilam jak tatter i mirabbelka pisaly ale on mi sie rozjechal po przelozeniu. To, ze sie rozjechal to jeszcze nic ale przylgnal do sciereczki i mimo, ze maki bylo duzo nie moglam go od tej sciereczki odczepic. Wiec tak: jedna reka podciagalam sciereczke do gory zeby sie chleb jeszcze bardziej nie rozjezdzal a druga odkrawalam ostrym nozem od tej sciereczki. Koniec koncow chleb sie upiekl i jest super smaczny ale jak to zrobic, zeby nie musiec go trzymac przez noc w lodowce ale zeby odszedl od tej sciereczki. Bo przeciez nie dam pol kilo maki na sciereczke. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
Top
Bottom