Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elzunia" data-source="post: 1682131" data-attributes="member: 30485"><p>Kupilam make ryzowa i to byl bardzo dobry pomysl, dziekuje za porade. Pieke ten chlebek bardzo czesto bo nam smakuje. Zmniejszylam ilosc wody do 190g i daje 500g maki ale interesuje mnie ten gluten -uzywacie, dodajecie do pieczenia?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elzunia, post: 1682131, member: 30485"] Kupilam make ryzowa i to byl bardzo dobry pomysl, dziekuje za porade. Pieke ten chlebek bardzo czesto bo nam smakuje. Zmniejszylam ilosc wody do 190g i daje 500g maki ale interesuje mnie ten gluten -uzywacie, dodajecie do pieczenia? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb jogurtowy
Top
Bottom