Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 262285" data-attributes="member: 1428"><p>Wczorajszy był bardzo kwasny w końcu stał tyle godzin.Wieczorem zrobiłam go ponownie i do lodwki-wszystko tak jak za pierwszym razem-wyrósł ale mniej niż za pierwszym razem-czy to może być wina zakwasu,gdyż rano dokarmiam go np.połową szkl o wieczorem odbieram,zostaje tego z poprzedniego dnia ok 100ml?Jest za słaby?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 262285, member: 1428"] Wczorajszy był bardzo kwasny w końcu stał tyle godzin.Wieczorem zrobiłam go ponownie i do lodwki-wszystko tak jak za pierwszym razem-wyrósł ale mniej niż za pierwszym razem-czy to może być wina zakwasu,gdyż rano dokarmiam go np.połową szkl o wieczorem odbieram,zostaje tego z poprzedniego dnia ok 100ml?Jest za słaby? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
Top
Bottom