Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 730726" data-attributes="member: 232"><p>no niestety, chleb z maki typ 750 nie bedzie tak puchaty jak z maki calkowicie oczyszczonej, ale na pewno zdrowszy. </p><p></p><p>mozesz troche mieszac z maka jasniejsza albo uzywac jej do innych chlebow, troche bardziej razowych.</p><p></p><p>ta glinowatosc jak piszesz moze tez wynikac z tego, ze maka o innym stopniu oczyszczenia potrzebuje troche wiecej plynow, ale moze dalas za duzo ? musisz troche poeksperymentowac, ale w zadnym wypadku nie rezygnuj z tej maki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 730726, member: 232"] no niestety, chleb z maki typ 750 nie bedzie tak puchaty jak z maki calkowicie oczyszczonej, ale na pewno zdrowszy. mozesz troche mieszac z maka jasniejsza albo uzywac jej do innych chlebow, troche bardziej razowych. ta glinowatosc jak piszesz moze tez wynikac z tego, ze maka o innym stopniu oczyszczenia potrzebuje troche wiecej plynow, ale moze dalas za duzo ? musisz troche poeksperymentowac, ale w zadnym wypadku nie rezygnuj z tej maki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
Top
Bottom