Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 956425" data-attributes="member: 232"><p>naciecia nie sa najbardziej istotne. byc moze tez ciasto bylo zbyt scisle. nie widze dobrze jaki jest w przyekroju.</p><p>to, ze nie wyrosl porzadnie jest przyczyna takiego pekniecia, jak opisujesz.</p><p></p><p>kiedy wkladamy do pieca chleb nie calkiem wyrosniety on nadrabia to w czasie pieczenia, ale zwykle przy tym brzydko peka z jednej strony.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 956425, member: 232"] naciecia nie sa najbardziej istotne. byc moze tez ciasto bylo zbyt scisle. nie widze dobrze jaki jest w przyekroju. to, ze nie wyrosl porzadnie jest przyczyna takiego pekniecia, jak opisujesz. kiedy wkladamy do pieca chleb nie calkiem wyrosniety on nadrabia to w czasie pieczenia, ale zwykle przy tym brzydko peka z jednej strony. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
Top
Bottom