Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Caritka" data-source="post: 957909" data-attributes="member: 409"><p>Jotha, tego chleba nie pieklam, ale jesli wlozysz niewyrosniety chleb do piekarnika, wyjdzie zbity. </p><p>Ostatnio i przed ostatnio, mam takie &quot;szczescie&quot; do zle wyrastajacych chlebow.</p><p>Ostatnio pieklam trzy rodzaje, ani jeden porzadnie nie wyrosl.. Dwa z nich upieklam i wyszly, ale byly zbite.</p><p>Nie mialam czasu, aby dalej sobie rosly...</p><p>Trzeciemu dalam o wiele wiecej czasu i wyszedl, jak marzenie.</p><p></p><p>Jesli masz czas, to poczekaj jeszcze.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Dodam jeszcze, ze ten, ktoremu dalam wiecej czasu, to powinien wyrastac mniej wiecej do 2 godzin. -Tak bylo w przepisie.</p><p>Ja dalam mu 6 i pol godzin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caritka, post: 957909, member: 409"] Jotha, tego chleba nie pieklam, ale jesli wlozysz niewyrosniety chleb do piekarnika, wyjdzie zbity. Ostatnio i przed ostatnio, mam takie "szczescie" do zle wyrastajacych chlebow. Ostatnio pieklam trzy rodzaje, ani jeden porzadnie nie wyrosl.. Dwa z nich upieklam i wyszly, ale byly zbite. Nie mialam czasu, aby dalej sobie rosly... Trzeciemu dalam o wiele wiecej czasu i wyszedl, jak marzenie. Jesli masz czas, to poczekaj jeszcze. EDIT: Dodam jeszcze, ze ten, ktoremu dalam wiecej czasu, to powinien wyrastac mniej wiecej do 2 godzin. -Tak bylo w przepisie. Ja dalam mu 6 i pol godzin. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
Top
Bottom