Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 958672" data-attributes="member: 75"><p>Melduje, ze ... feee.</p><p>Nie udalo sie. Faktycznie lekko sie ruszyl, w pierwszych 10-15 minutach siedzenia w piekarniku. Ale bez rewelacji. Sam chleb totalnie skopany, jakis ciezki, zbity, wilgotny, jakby nie do konca wypieczony. Zapach tez niezachecajacy.</p><p>Zakladam, ze to wina zakwasu, o co wczesniej probowalam pytac w watku zakwasowym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 958672, member: 75"] Melduje, ze ... feee. Nie udalo sie. Faktycznie lekko sie ruszyl, w pierwszych 10-15 minutach siedzenia w piekarniku. Ale bez rewelacji. Sam chleb totalnie skopany, jakis ciezki, zbity, wilgotny, jakby nie do konca wypieczony. Zapach tez niezachecajacy. Zakladam, ze to wina zakwasu, o co wczesniej probowalam pytac w watku zakwasowym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Młynarza, mój chleb powszedni
Top
Bottom