Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb na zakwasie dla maszynistow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MarcinK" data-source="post: 966188" data-attributes="member: 21338"><p>@mirabbelka, czy moglabys troszke wyjasnic bardziej dokladnie swoja wypowiedz:</p><p></p><p>CYTATjesli Twoj zakwas swiezo zrobiony jest bardzo plynny, nalezy mu dodac troche maki bez wody, czyli zagescic i troche odczekac, a potem dodac do chleba, lub tez do ciasta wlasciwego dac mniej plynow - to wszystko</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MarcinK, post: 966188, member: 21338"] @mirabbelka, czy moglabys troszke wyjasnic bardziej dokladnie swoja wypowiedz: CYTATjesli Twoj zakwas swiezo zrobiony jest bardzo plynny, nalezy mu dodac troche maki bez wody, czyli zagescic i troche odczekac, a potem dodac do chleba, lub tez do ciasta wlasciwego dac mniej plynow - to wszystko [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb na zakwasie dla maszynistow
Top
Bottom