Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="buczek71" data-source="post: 1084111" data-attributes="member: 23767"><p>bardzo dziekuje za odpowiedz, gdybym ten artykul przeczytala nie bylo by tylu niepotrzebnych pytan; przynajmniej problem z wielka iloscia tego zakwasu ze sloika rozwiaze sie; </p><p>to w takim takim razie jeszcze jedno pytanie to co robimy w 3 fazach- ciasto zakwaszone uzywa sie tylko do niektorych rodzai chleba, czy do wiekszosc chlebow na zakwasie?? bo ten chleb ktory Pani mi pokazala nie wymaga tej procedury; i jeszcze jak mamy w lodowce te 100 gram ktore pozostane po wyhodowaniu zakwasu o jak czesto nalezy dosypywac tam maki i wody- przy zalozeniu ze chle bedzie sie pieklo raczej sporadycznie tzn moze raz w tyg lub raz na dwa tyg??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buczek71, post: 1084111, member: 23767"] bardzo dziekuje za odpowiedz, gdybym ten artykul przeczytala nie bylo by tylu niepotrzebnych pytan; przynajmniej problem z wielka iloscia tego zakwasu ze sloika rozwiaze sie; to w takim takim razie jeszcze jedno pytanie to co robimy w 3 fazach- ciasto zakwaszone uzywa sie tylko do niektorych rodzai chleba, czy do wiekszosc chlebow na zakwasie?? bo ten chleb ktory Pani mi pokazala nie wymaga tej procedury; i jeszcze jak mamy w lodowce te 100 gram ktore pozostane po wyhodowaniu zakwasu o jak czesto nalezy dosypywac tam maki i wody- przy zalozeniu ze chle bedzie sie pieklo raczej sporadycznie tzn moze raz w tyg lub raz na dwa tyg?? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom