Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pepsi" data-source="post: 1085246" data-attributes="member: 3478"><p>Dobra wróżka sprezentowała mi suszony zakwas. Chciałabym z niego upiec mój pierwszy chleb ale się boję. Przeczytałam wszystkie posty tego wątku ale i tak nie wiem od czego zacząć. Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi wypisać po kolei w punktach jak ten zakwas ożywić i traktować i polecić chlebek na początek? Myślałam o codziennym jako pierwszym, ale nie wiem czy to dobry wybór.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pepsi, post: 1085246, member: 3478"] Dobra wróżka sprezentowała mi suszony zakwas. Chciałabym z niego upiec mój pierwszy chleb ale się boję. Przeczytałam wszystkie posty tego wątku ale i tak nie wiem od czego zacząć. Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi wypisać po kolei w punktach jak ten zakwas ożywić i traktować i polecić chlebek na początek? Myślałam o codziennym jako pierwszym, ale nie wiem czy to dobry wybór. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom