Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1086675" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (grofaz @ 5 Feb 2011, 01:03 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1086657" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1086657</a>Mam pytanie odnośnie zakwasu dla niektórych może się wydawać banalne ale zapytam - czy zakwas przechowywany w lodówce w plastikowym pojemniku nie traci na wartości i czy może się zepsuć? Już 3 miesiące przechowuję tak zakwas z regularnym dokarmianiem i po jakimś czasie zmienił zapach i pachnie jak lakier do paznokci choć wcześniej pachniał bardzo piwnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1086675, member: 1142"] QUOTE (grofaz @ 5 Feb 2011, 01:03 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1086657"][/URL]Mam pytanie odnośnie zakwasu dla niektórych może się wydawać banalne ale zapytam - czy zakwas przechowywany w lodówce w plastikowym pojemniku nie traci na wartości i czy może się zepsuć? Już 3 miesiące przechowuję tak zakwas z regularnym dokarmianiem i po jakimś czasie zmienił zapach i pachnie jak lakier do paznokci choć wcześniej pachniał bardzo piwnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom