Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1243076" data-attributes="member: 151"><p>O foremkach to ja tez kiedyś pisałam, że mi te ciemne wyżarło, srebrne zresztą też, kiedyś dawno temu tez takich używałam. Zakwas to jednak kwas i wyżera, niektóre foremki są bardziej odporne i nie dają się tak szybko, ale niektóre błyskawicznie się psują. Teraz też używam czarnych foremek do razowców ale wykładam je najpierw folią alu, potem papierem do pieczenia i jakoś się trzymają.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1243076, member: 151"] O foremkach to ja tez kiedyś pisałam, że mi te ciemne wyżarło, srebrne zresztą też, kiedyś dawno temu tez takich używałam. Zakwas to jednak kwas i wyżera, niektóre foremki są bardziej odporne i nie dają się tak szybko, ale niektóre błyskawicznie się psują. Teraz też używam czarnych foremek do razowców ale wykładam je najpierw folią alu, potem papierem do pieczenia i jakoś się trzymają. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom