Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1243360" data-attributes="member: 956"><p>Ja już od kilku lat piekę w <a href="http://www.mniammniam.com/sklep/6185,Zestaw_dwoch_keksowek_Wilton.html" target="_blank"><strong>tych formach</strong></a>. Prawdę mówiąc to do chleba używam jednej z nich, w drugiej piekę ciasta. Nic się z nimi nie dzieje. Ta używana częściej (do pieczenia chleba) jest tylko nieco przypieczona. Szczególnie brzegi, które zazwyczają brudzą się olejem po wyrastaniu chleba pod naoliwioną folią. Z powłoką nic się nie dzieje, chleby mają rumianą skórkę i same wyskakują z foremek. Do pieczenia chleba smaruję je odrobiną smalcu i wysypuję drobnymi otrębami żytnimi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1243360, member: 956"] Ja już od kilku lat piekę w [URL="http://www.mniammniam.com/sklep/6185,Zestaw_dwoch_keksowek_Wilton.html"][B]tych formach[/B][/URL]. Prawdę mówiąc to do chleba używam jednej z nich, w drugiej piekę ciasta. Nic się z nimi nie dzieje. Ta używana częściej (do pieczenia chleba) jest tylko nieco przypieczona. Szczególnie brzegi, które zazwyczają brudzą się olejem po wyrastaniu chleba pod naoliwioną folią. Z powłoką nic się nie dzieje, chleby mają rumianą skórkę i same wyskakują z foremek. Do pieczenia chleba smaruję je odrobiną smalcu i wysypuję drobnymi otrębami żytnimi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom