Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="polonistka" data-source="post: 1275195" data-attributes="member: 8427"><p>A mnie dziś zaskoczył... Pisałam w lutym o swoich zakwasowych problemach, potemnie mialam czasu się tym zająć. Dwa dni temu nastawiłam mąkę i wodę, wczoraj dosypałam, dziś patrzę - a on już mocno podrośnięty! To możliwe, żeby zareagował tak szybko? Zwykle po dwóch dniach robienia od zera to najwyżej lekko pachnieć zaczynał, a ten wygląda jakby już ładnie sfermentował...</p><p></p><p>To może na święta uda się na nim porządny chlebek już zrobić?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="polonistka, post: 1275195, member: 8427"] A mnie dziś zaskoczył... Pisałam w lutym o swoich zakwasowych problemach, potemnie mialam czasu się tym zająć. Dwa dni temu nastawiłam mąkę i wodę, wczoraj dosypałam, dziś patrzę - a on już mocno podrośnięty! To możliwe, żeby zareagował tak szybko? Zwykle po dwóch dniach robienia od zera to najwyżej lekko pachnieć zaczynał, a ten wygląda jakby już ładnie sfermentował... To może na święta uda się na nim porządny chlebek już zrobić? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom