Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1379094" data-attributes="member: 232"><p>Czy to jest chleb z maki pszennej? Czt to jest chleb na zakwasie czy drożdzowy?</p><p></p><p>A patrzac na zdjecia, szczególnie to drugie, to chleb jest slabo lub niewłasciwie wyrosniety. Moze za krótko dajesz mu wyrastac. Wyglada, ze nadrabia w piekarniku. Swiadczą o tym bardzo nieregularne dziury, takie kominowe. </p><p></p><p>Inna sprawą jest rozsypywanie się miąższu, o którym piszesz. To raczej kwestia zbyt gęstego ciasta, za mało płynów. Ale na zdjeciu tego nie widać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1379094, member: 232"] Czy to jest chleb z maki pszennej? Czt to jest chleb na zakwasie czy drożdzowy? A patrzac na zdjecia, szczególnie to drugie, to chleb jest slabo lub niewłasciwie wyrosniety. Moze za krótko dajesz mu wyrastac. Wyglada, ze nadrabia w piekarniku. Swiadczą o tym bardzo nieregularne dziury, takie kominowe. Inna sprawą jest rozsypywanie się miąższu, o którym piszesz. To raczej kwestia zbyt gęstego ciasta, za mało płynów. Ale na zdjeciu tego nie widać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom