Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1535790" data-attributes="member: 1142"><p>Dobrze wyrobione ciasto, odpowiednio napiete i uksztaltowane bochenki nie przywieraja do scianek koszy.</p><p></p><p>Moje kosze nie maja lnianej wysciolki, sa wysypywane maka jaka w danej chwili wpadnie mi w rece, czesto jakas slaba biala pszenna, nigdy nie ziemniaczana albo kukurydziana (choc wiele osob uzywa wlasnie takich i sluza im najlepiej, jak Hazo na przyklad). </p><p></p><p>Przerosniete ciastio, chocby odrobine ma tendencje do przyczepiania sie rowniez, trzeba wiec zwracac uwage na czas i temp garowania.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1535790, member: 1142"] Dobrze wyrobione ciasto, odpowiednio napiete i uksztaltowane bochenki nie przywieraja do scianek koszy. Moje kosze nie maja lnianej wysciolki, sa wysypywane maka jaka w danej chwili wpadnie mi w rece, czesto jakas slaba biala pszenna, nigdy nie ziemniaczana albo kukurydziana (choc wiele osob uzywa wlasnie takich i sluza im najlepiej, jak Hazo na przyklad). Przerosniete ciastio, chocby odrobine ma tendencje do przyczepiania sie rowniez, trzeba wiec zwracac uwage na czas i temp garowania. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom