Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1543997" data-attributes="member: 232"><p>Mam nadzieje, ze jest to gesty zaczyn do chleba. </p><p>Odłóż z tego ciasta kilka łyżek do słoika na pózniej. Z tego ciasta ktore otrzymałaś zrób jak najszybciej chleb, tak jak planowałaś. </p><p>Pozostawiona resztkę mozesz dokarmić maka zytnia i woda w mniej wiecej równych proporcjach. Otrzymasz troche rzadsze ciasto, ktore posłuży Ci jako początek do dalszych wypiekow.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1543997, member: 232"] Mam nadzieje, ze jest to gesty zaczyn do chleba. Odłóż z tego ciasta kilka łyżek do słoika na pózniej. Z tego ciasta ktore otrzymałaś zrób jak najszybciej chleb, tak jak planowałaś. Pozostawiona resztkę mozesz dokarmić maka zytnia i woda w mniej wiecej równych proporcjach. Otrzymasz troche rzadsze ciasto, ktore posłuży Ci jako początek do dalszych wypiekow. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom