Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 260210" data-attributes="member: 1428"><p>Dzięki.Znowu wykonałaś kawał dobrej roboty.Widzę jaki błąd popełniłam.Sugerowałam się nazwą gęstość ciasta naleśnikowego a powinno być gęściejsze,racuchowe,budyniowe.Dlatego pierwszy zakwas stał i nie podnosił się.Te zdjęcia rozjaśniły mi ten problem.Powinny znależć się w wątku o cieście zakwaszonym.To cenne wskazówki dla nowych osób,które podejmą próby z zakwasem zapewne będą bardzo pomocne.Moje ciasto jest nadal nie takie jak Twoje,ale chleby wyszły super.Ja je wylewam z dzbanka a Twoje zapewne trzeba wykładać łyzką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 260210, member: 1428"] Dzięki.Znowu wykonałaś kawał dobrej roboty.Widzę jaki błąd popełniłam.Sugerowałam się nazwą gęstość ciasta naleśnikowego a powinno być gęściejsze,racuchowe,budyniowe.Dlatego pierwszy zakwas stał i nie podnosił się.Te zdjęcia rozjaśniły mi ten problem.Powinny znależć się w wątku o cieście zakwaszonym.To cenne wskazówki dla nowych osób,które podejmą próby z zakwasem zapewne będą bardzo pomocne.Moje ciasto jest nadal nie takie jak Twoje,ale chleby wyszły super.Ja je wylewam z dzbanka a Twoje zapewne trzeba wykładać łyzką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom