Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Piegus" data-source="post: 269424" data-attributes="member: 1577"><p>Właśnie zaczynam swoją przygodę z pieczeniem chleba. Mam kilkudniowy zakwas z mąki żytniej 2000 i dopiero na tym forum przyczytałam, że z takiej mąki to będzie trudno. I pewnie coś w tym jest, bo mój zakwas jest chudziutki i wogóle nie wyrośnięty. A może do dopiero wyrasta jak się zastosuje dokarmianie tą 3-etapową metodą ? Mam jeszcze poświęcić czas takiemu zakwasowi (zapach i kolor jest w/g Waszych opisów OK), czy jednak spróbować od nowa na mące chlebowej ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Piegus, post: 269424, member: 1577"] Właśnie zaczynam swoją przygodę z pieczeniem chleba. Mam kilkudniowy zakwas z mąki żytniej 2000 i dopiero na tym forum przyczytałam, że z takiej mąki to będzie trudno. I pewnie coś w tym jest, bo mój zakwas jest chudziutki i wogóle nie wyrośnięty. A może do dopiero wyrasta jak się zastosuje dokarmianie tą 3-etapową metodą ? Mam jeszcze poświęcić czas takiemu zakwasowi (zapach i kolor jest w/g Waszych opisów OK), czy jednak spróbować od nowa na mące chlebowej ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom