Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 288348" data-attributes="member: 151"><p>Syl,potrzymaj go trochę w normalnej temperaturze bo może faktycznie masz bardzo zimną lodówkę.Powinien urosnąć stojąc jakieś 1,5-2 godziny poza lodówką.A ile go trzymałaś na zewnątrz przed włożeniem do lodówki?Może za długo,bo w zasadzie powinno się go od razu po wyrobieniu-jak Frigg napisała.Tak to może zaczął rosnąć a niska temperatura to bardzo spowolniła.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 288348, member: 151"] Syl,potrzymaj go trochę w normalnej temperaturze bo może faktycznie masz bardzo zimną lodówkę.Powinien urosnąć stojąc jakieś 1,5-2 godziny poza lodówką.A ile go trzymałaś na zewnątrz przed włożeniem do lodówki?Może za długo,bo w zasadzie powinno się go od razu po wyrobieniu-jak Frigg napisała.Tak to może zaczął rosnąć a niska temperatura to bardzo spowolniła. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom