Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulinka" data-source="post: 363150" data-attributes="member: 65"><p>Kochane kochanieńkie</p><p>powiedzcie mi jaką konsystencje ma mieć ciasto zakwaszone!!</p><p>Bo zakwas to naleśnikową- wiem</p><p>a ciasto?</p><p>wlasnie dolałam mojemu zakwasikowi nie 65g mąki i 65g wody, tylko 65g mąki i aż koło 100g wody!! i jest konsystencji... hm... takiego rzadkiego ciasta, ale nie nazwałabym tego płynem... z podniesionej łyżki tak wolno spada płatami... tak jest ok czy dolać next time wiecej wody? </p><p>buuu, nie wyjdzie mi jutro codzienny...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulinka, post: 363150, member: 65"] Kochane kochanieńkie powiedzcie mi jaką konsystencje ma mieć ciasto zakwaszone!! Bo zakwas to naleśnikową- wiem a ciasto? wlasnie dolałam mojemu zakwasikowi nie 65g mąki i 65g wody, tylko 65g mąki i aż koło 100g wody!! i jest konsystencji... hm... takiego rzadkiego ciasta, ale nie nazwałabym tego płynem... z podniesionej łyżki tak wolno spada płatami... tak jest ok czy dolać next time wiecej wody? buuu, nie wyjdzie mi jutro codzienny... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom