Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 438195" data-attributes="member: 90"><p>robiłam zakwas na samym początku swojej działalności chlebowej na mące żytniej razowej Typ2000 bez żadnego przesiewania i był bardzo dobry, teraz też jak mi brakuje białej żytniej, dokarmiam zakwas razową i jest dobrze. Jak bąbluje, to dobrze. Ja się swoim już zbytnio nie przejmuję, nie pilnuję specjalnie jakoś temperatury, na pewno na kaloryferze nie stawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 438195, member: 90"] robiłam zakwas na samym początku swojej działalności chlebowej na mące żytniej razowej Typ2000 bez żadnego przesiewania i był bardzo dobry, teraz też jak mi brakuje białej żytniej, dokarmiam zakwas razową i jest dobrze. Jak bąbluje, to dobrze. Ja się swoim już zbytnio nie przejmuję, nie pilnuję specjalnie jakoś temperatury, na pewno na kaloryferze nie stawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom