Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 439322" data-attributes="member: 1428"><p>Zdecydowanie polecam tak jak napisała Mirabbelka wyzej dodanie przeciśniętych przez praskę ziemniaków.Nie bój się nie będziesz ich czuć a dodanie ich pozytywnie wpływa na jakość chleba.Robię ciasto luzne z którego nie uformowałabym bochenka.Mozesz również kromki zamrazać.Ostatnio po świętach zamroziłam rózniste ciasta-nawet te z bitą śmietaną.Teraz rano wyciągam porcję a po obiedzie mam deser.Nie ma róznicy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 439322, member: 1428"] Zdecydowanie polecam tak jak napisała Mirabbelka wyzej dodanie przeciśniętych przez praskę ziemniaków.Nie bój się nie będziesz ich czuć a dodanie ich pozytywnie wpływa na jakość chleba.Robię ciasto luzne z którego nie uformowałabym bochenka.Mozesz również kromki zamrazać.Ostatnio po świętach zamroziłam rózniste ciasta-nawet te z bitą śmietaną.Teraz rano wyciągam porcję a po obiedzie mam deser.Nie ma róznicy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom