Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 447034" data-attributes="member: 2980"><p>Chyba tez sie dostosuje do Twoich rad. Mam okolo pol litra zakwasu zytniego (moj pierwszy zakwas) i juz nie wiem jak zrobic by mi sie udal ten pierwszy chleb. Przymierzalam sie do Twojego razowca, wydawal mi sie prosty do wykonania jak na pierwszy raz,ale za nic nie moge dostac maki zytniej razowej. Chyba, ze zamiast niej dam zwykla zytnia?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 447034, member: 2980"] Chyba tez sie dostosuje do Twoich rad. Mam okolo pol litra zakwasu zytniego (moj pierwszy zakwas) i juz nie wiem jak zrobic by mi sie udal ten pierwszy chleb. Przymierzalam sie do Twojego razowca, wydawal mi sie prosty do wykonania jak na pierwszy raz,ale za nic nie moge dostac maki zytniej razowej. Chyba, ze zamiast niej dam zwykla zytnia? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom