Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pinkink" data-source="post: 453134" data-attributes="member: 3260"><p>Dzieki, Buka))</p><p>dzisiaj prawie caly dzien przebablowalam czytajac chlebowe forum. Fascynujace!</p><p> Troche zaczyna mi sie rozjasniac, ale tylko troche. Nie trace jednak nadziei.</p><p>Zakwas, o dziwo, zachowuje sie calkiem przyzwoicie, czyli puszcza banki i ladnie pachnie. </p><p></p><p>Z rosnieciem to tak sobie... Moze to wina bardzo niskiej wilgotnosci. Jest ytak sucho, ze az iskry leca!</p><p>I niewysokiej temperatury. Szczegolnie w nocy. Zdaje sie, ze bardziej ambitne piekarnictwo musi poczekac na cieplejsza pogode.))</p><p>Ten &quot;prosty, jasny&quot; ladnie wyglada. Tak zwyczajnie wlasnie. Moze tylko dorzuce mu wiecej zytniej maki, zebynie byl zbyt suchy jak to pszennym chlebom sie zdarza. &quot;Codzienny&quot; tez dobrze brzmi...</p><p>Zachwalany &quot;ukrainiec&quot; to chyba razowiec, prawda?</p><p>No, nic. Trzeba sie na cos zdecydowac i do roboty!)))</p><p>Pozdrawiam Cie,</p><p>p.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pinkink, post: 453134, member: 3260"] Dzieki, Buka)) dzisiaj prawie caly dzien przebablowalam czytajac chlebowe forum. Fascynujace! Troche zaczyna mi sie rozjasniac, ale tylko troche. Nie trace jednak nadziei. Zakwas, o dziwo, zachowuje sie calkiem przyzwoicie, czyli puszcza banki i ladnie pachnie. Z rosnieciem to tak sobie... Moze to wina bardzo niskiej wilgotnosci. Jest ytak sucho, ze az iskry leca! I niewysokiej temperatury. Szczegolnie w nocy. Zdaje sie, ze bardziej ambitne piekarnictwo musi poczekac na cieplejsza pogode.)) Ten "prosty, jasny" ladnie wyglada. Tak zwyczajnie wlasnie. Moze tylko dorzuce mu wiecej zytniej maki, zebynie byl zbyt suchy jak to pszennym chlebom sie zdarza. "Codzienny" tez dobrze brzmi... Zachwalany "ukrainiec" to chyba razowiec, prawda? No, nic. Trzeba sie na cos zdecydowac i do roboty!))) Pozdrawiam Cie, p. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom