Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 477881" data-attributes="member: 232"><p>z jakiej maki pieczesz chleb ?</p><p><span style="color: #3333FF">chleby pszenne sa zazwyczaj mniej trwale od zytnich. </span></p><p></p><p>to samo z rodzajem maki: jasna czy z pelnego przemialu ?</p><p><span style="color: #000099">chleby z maki jasnej maja tendencje do starzenia sie szybszego niz te z razowej.</span></p><p><span style="color: #000099"></span></p><p>jaka metoda ? czy pieczesz na zakwasie czy z dodatkiem drozdzy ?</p><p><span style="color: #000099">pieczywo drozdzowe jest swieze wlasciwie tylko w dniu pieczenia.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 477881, member: 232"] z jakiej maki pieczesz chleb ? [COLOR=#3333FF]chleby pszenne sa zazwyczaj mniej trwale od zytnich. [/COLOR] to samo z rodzajem maki: jasna czy z pelnego przemialu ? [COLOR=#000099]chleby z maki jasnej maja tendencje do starzenia sie szybszego niz te z razowej. [/COLOR] jaka metoda ? czy pieczesz na zakwasie czy z dodatkiem drozdzy ? [COLOR=#000099]pieczywo drozdzowe jest swieze wlasciwie tylko w dniu pieczenia.[/COLOR] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom