Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pandoria" data-source="post: 480560" data-attributes="member: 3316"><p>okej zakwas zrobiony, ale ludziska jak go teraz zachować na wieki, starałam się go wysuszyć ale menda tak strasznie śmierdziała że nie do wytrzymania. Rozsmarowałam go na papierze do pieczenia, wytrzymałam smrodek ale zxakwas schodzić nie chciał wysechł na skorupkę i odchodził razem z papierem. Może macie jakieś pomysły jak tego piernika zachować? takie nie śmierdzące i dość szybkie. pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pandoria, post: 480560, member: 3316"] okej zakwas zrobiony, ale ludziska jak go teraz zachować na wieki, starałam się go wysuszyć ale menda tak strasznie śmierdziała że nie do wytrzymania. Rozsmarowałam go na papierze do pieczenia, wytrzymałam smrodek ale zxakwas schodzić nie chciał wysechł na skorupkę i odchodził razem z papierem. Może macie jakieś pomysły jak tego piernika zachować? takie nie śmierdzące i dość szybkie. pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom