Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 491344" data-attributes="member: 232"><p>niestety, chleb w metalowych formach ma tendencje do zaparzania sie, wiec dopiekanie raczej, moim zdaniem, jest konieczne. </p><p>ja lubie spieczona skorke dookola, wiec jesli pieke w metalowej formie to zawsze wstawiam chleb na 5 minut do piekarnika juz bez formy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 491344, member: 232"] niestety, chleb w metalowych formach ma tendencje do zaparzania sie, wiec dopiekanie raczej, moim zdaniem, jest konieczne. ja lubie spieczona skorke dookola, wiec jesli pieke w metalowej formie to zawsze wstawiam chleb na 5 minut do piekarnika juz bez formy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom