Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 530566" data-attributes="member: 956"><p>Według mnie dodatek niecałych 5% mąki żytniej nie może spowowodować, że chleb jest kwaśny. Tam jest tylko 40g mąki żytniej na 805 g mąki pszennej. Wielokrotnie robiłam ten chleb i nigdy nie wydawał mi się kwaśny. To pewnie kwestia smaku. Moim zdaniem usunięcie mąki żytniej z tego chleba pozbawi go specyficznego smaku. Będzie to po prostu chleb pszenny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 530566, member: 956"] Według mnie dodatek niecałych 5% mąki żytniej nie może spowowodować, że chleb jest kwaśny. Tam jest tylko 40g mąki żytniej na 805 g mąki pszennej. Wielokrotnie robiłam ten chleb i nigdy nie wydawał mi się kwaśny. To pewnie kwestia smaku. Moim zdaniem usunięcie mąki żytniej z tego chleba pozbawi go specyficznego smaku. Będzie to po prostu chleb pszenny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom