Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 543536" data-attributes="member: 1300"><p>No w sumie Agusiowy już robiłam. W takim razie spróbuję.</p><p></p><p>A te<a href="http://www.chleb.info.pl/pszennepaluchy.htm" target="_blank"> pszenne paluchy</a>? Tam jest ciasto zakwaszane pszenne, a szkoda mi zakwaszać mąki żytniej jak nie wiem czy zakwas działa, a mam jej niewiele, więc szkoda ją tracić na coś co się nie uda. Za to pszennej mam pod dostatkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 543536, member: 1300"] No w sumie Agusiowy już robiłam. W takim razie spróbuję. A te[URL="http://www.chleb.info.pl/pszennepaluchy.htm"] pszenne paluchy[/URL]? Tam jest ciasto zakwaszane pszenne, a szkoda mi zakwaszać mąki żytniej jak nie wiem czy zakwas działa, a mam jej niewiele, więc szkoda ją tracić na coś co się nie uda. Za to pszennej mam pod dostatkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom