Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lipka" data-source="post: 558560" data-attributes="member: 4124"><p>w poniedziałek wieczorem wstawiłam zakwas z maki żytniej zurkowej, jeszcze do wczorajszego wieczora był spokojny, tzn. ciut sobie bombelkował, dokarmiałam wczoraj rano, wieczorem tylko zamieszałam, dziś rano mam pełniutki słoik, zakwas podwoił swoja objetośc i nie wiem, dokarmic i zmienic słoik na większy czy zamieszać tylko, pilnie prosze o odpowiedz, bo muszę isc do pracy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lipka, post: 558560, member: 4124"] w poniedziałek wieczorem wstawiłam zakwas z maki żytniej zurkowej, jeszcze do wczorajszego wieczora był spokojny, tzn. ciut sobie bombelkował, dokarmiałam wczoraj rano, wieczorem tylko zamieszałam, dziś rano mam pełniutki słoik, zakwas podwoił swoja objetośc i nie wiem, dokarmic i zmienic słoik na większy czy zamieszać tylko, pilnie prosze o odpowiedz, bo muszę isc do pracy [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom