Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 619733" data-attributes="member: 232"><p>na poczatku chleb w garnku zawsze sie troche przykleja. w miare pieczenia bedzie coraz lepieij. staraj sie smarowac dokladnie tluszczem i obsypywac otrebami lub gruba maka.</p><p></p><p>jesli jest blady, trzeba bylo go po prostu dluzej piec. </p><p>kazdy chleb czy to pieczony w garnku czu luzem, czy tez w formie pieczemy tak dlugo az bedzie mial brazowa skorke. moze temperatura byla za niska ?</p><p></p><p>nawet jak go juz wyjelas z garnka i Ci sie nie bardzo podobal, trzeba bylo go podpiec luzem stawiajac na kratce w piekarniku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 619733, member: 232"] na poczatku chleb w garnku zawsze sie troche przykleja. w miare pieczenia bedzie coraz lepieij. staraj sie smarowac dokladnie tluszczem i obsypywac otrebami lub gruba maka. jesli jest blady, trzeba bylo go po prostu dluzej piec. kazdy chleb czy to pieczony w garnku czu luzem, czy tez w formie pieczemy tak dlugo az bedzie mial brazowa skorke. moze temperatura byla za niska ? nawet jak go juz wyjelas z garnka i Ci sie nie bardzo podobal, trzeba bylo go podpiec luzem stawiajac na kratce w piekarniku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom