Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 625188" data-attributes="member: 422"><p>Przepraszam, nie jestem w stanie przebrnąć przez 50 stron wątku, dlatego być może odpowiedź na pytanie już gdzieś była. Proszę nie bić <mrug></p><p>Poczytałam o zakwasie, przymierzam się do żytniego, ale nie do końca rozumiem, ile czasu się hoduje zakwas. Metoda trzyetapowa, to w sumie 24 godziny, a wcześniej przeczytałam, ze mąkę dodaje się raz dziennie i tak przez cztery-pięć dni. To jak to ma być?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 625188, member: 422"] Przepraszam, nie jestem w stanie przebrnąć przez 50 stron wątku, dlatego być może odpowiedź na pytanie już gdzieś była. Proszę nie bić <mrug> Poczytałam o zakwasie, przymierzam się do żytniego, ale nie do końca rozumiem, ile czasu się hoduje zakwas. Metoda trzyetapowa, to w sumie 24 godziny, a wcześniej przeczytałam, ze mąkę dodaje się raz dziennie i tak przez cztery-pięć dni. To jak to ma być? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom