Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 666286" data-attributes="member: 232"><p>piekarnik naparowujemy psikajac do wnetrza (najlepiej za pomoca spryskiwacza do kwiatow) kilkakrotnie tuz przed wlozeniem chleba, i jeszcze raz pare sekund po wlozeniu. drzwiczki piekarnika szybko zamykamy i nie otwieramy az do zbrazowienia chleba. potem mozna sobie pozwolic na lekkie psikniecie po chlebie, a jeszcze lepiej natychmiast po jego wyjeciu.</p><p>mozna tez ustawic na dnie piekarnika puste naczynie i wlac do niego nie wiecej niz pol filizanki wrzatku w momencie wstawiania chleba do pieca. woda wlana na rozgrzane naczynie wyparuje szybko i to zupelnie wystarczy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 666286, member: 232"] piekarnik naparowujemy psikajac do wnetrza (najlepiej za pomoca spryskiwacza do kwiatow) kilkakrotnie tuz przed wlozeniem chleba, i jeszcze raz pare sekund po wlozeniu. drzwiczki piekarnika szybko zamykamy i nie otwieramy az do zbrazowienia chleba. potem mozna sobie pozwolic na lekkie psikniecie po chlebie, a jeszcze lepiej natychmiast po jego wyjeciu. mozna tez ustawic na dnie piekarnika puste naczynie i wlac do niego nie wiecej niz pol filizanki wrzatku w momencie wstawiania chleba do pieca. woda wlana na rozgrzane naczynie wyparuje szybko i to zupelnie wystarczy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom