Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="calineczka" data-source="post: 667094" data-attributes="member: 2022"><p>witam</p><p>no i chyba znowu ten mój zakwas zachował się dziwnie.</p><p>Po ożywieniu go/był wcześniej zasuszony/ dodałam trochę mąki żytniej 2000 i wody po 8 godzinach były widoczne bańeczki ale zapachu żadnego w smaku dosyć kwaśny.I teraz nie wiem czy tak ma być?A przed zasuszeniem miał zapach dosyć fajnie kwaskowy.Co mam zrobić?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="calineczka, post: 667094, member: 2022"] witam no i chyba znowu ten mój zakwas zachował się dziwnie. Po ożywieniu go/był wcześniej zasuszony/ dodałam trochę mąki żytniej 2000 i wody po 8 godzinach były widoczne bańeczki ale zapachu żadnego w smaku dosyć kwaśny.I teraz nie wiem czy tak ma być?A przed zasuszeniem miał zapach dosyć fajnie kwaskowy.Co mam zrobić? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom