Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="matylda" data-source="post: 670357" data-attributes="member: 1965"><p>Witam. Teraz ja mam pytanie. Zrobiłam zakwas, wzielam z niego 3 łyżki i robie kwas. Część zakwasu wysuszyłam, a do drugiej części dodałam mąki i wsadziłam do lodówki. Proszę powiedzcie mi, jak będę robić kwas metodą 3 fazową z tego zasuszonego albo tego skruszonego ( z mąką) to mam wziąść 3 łyżki ? </p><p>Następne pytanie brzmi: jeśli wezmę ten słoikowy zakwas wsadze do lodówki, to musze do dokarmiać ile razy dziennie i przez jaki czas? bo on w lodówce może siedzieć tydzień, a przecież zrobi się go więcej i ja wezme 3 łyżki , a co z resztą ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="matylda, post: 670357, member: 1965"] Witam. Teraz ja mam pytanie. Zrobiłam zakwas, wzielam z niego 3 łyżki i robie kwas. Część zakwasu wysuszyłam, a do drugiej części dodałam mąki i wsadziłam do lodówki. Proszę powiedzcie mi, jak będę robić kwas metodą 3 fazową z tego zasuszonego albo tego skruszonego ( z mąką) to mam wziąść 3 łyżki ? Następne pytanie brzmi: jeśli wezmę ten słoikowy zakwas wsadze do lodówki, to musze do dokarmiać ile razy dziennie i przez jaki czas? bo on w lodówce może siedzieć tydzień, a przecież zrobi się go więcej i ja wezme 3 łyżki , a co z resztą ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom