Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 690928" data-attributes="member: 232"><p>porownywalam dwie maki o zblizonej zawartosci bialka. jedna byla wg mnie super druga do niczego. </p><p></p><p>na temat maki wysokoglutenowej w Polsce nie pisze i nie mowi sie nic. Nawet w piekarniach czy mlynach nie mozna sie na ten temat nic dowiedziec, odsylam Cie do starych dyskusji ktore prowadzila Malgosimi z panem z jednego ze znanych mlynow.</p><p></p><p>a czy to jest karygodne ? nie mnie to oceniac...</p><p></p><p>o ile wiem glutenu nie dodaje sie, ale moge sie mylic. przynajmniej nic sie o tym nie mozna dowiedziec z oznaczen na opakowaniach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 690928, member: 232"] porownywalam dwie maki o zblizonej zawartosci bialka. jedna byla wg mnie super druga do niczego. na temat maki wysokoglutenowej w Polsce nie pisze i nie mowi sie nic. Nawet w piekarniach czy mlynach nie mozna sie na ten temat nic dowiedziec, odsylam Cie do starych dyskusji ktore prowadzila Malgosimi z panem z jednego ze znanych mlynow. a czy to jest karygodne ? nie mnie to oceniac... o ile wiem glutenu nie dodaje sie, ale moge sie mylic. przynajmniej nic sie o tym nie mozna dowiedziec z oznaczen na opakowaniach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom