Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 691815" data-attributes="member: 232"><p>zanim je kupisz - przemysl ! jesli tylko do chleba, to patrzac na moje dotychczasowe doswiadczenia - dzisiaj nie radze.</p><p></p><p>uzywalam foremek silikonowych, ale to nie jest najlepsze rozwiazanie do chleba. na pewno jest to jakis sposob na ograniczenie kalorii, bo silikonu nie musisz smarowac tluszczem i wysypywac.. ale foremki silikonowe sa bardzo malo stabilne, a akurat chleby pieczone na zakwasie sa wrazliwe na wszelkie wstrzasy. troche trudno jest przenosic wyrosniety chleb w formie silikonowej bez naruszenia jego struktury. robilam to kiedys trzymajac je caly czas podczas wyrastania i przy przynoszeniu na desce drewnianej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 691815, member: 232"] zanim je kupisz - przemysl ! jesli tylko do chleba, to patrzac na moje dotychczasowe doswiadczenia - dzisiaj nie radze. uzywalam foremek silikonowych, ale to nie jest najlepsze rozwiazanie do chleba. na pewno jest to jakis sposob na ograniczenie kalorii, bo silikonu nie musisz smarowac tluszczem i wysypywac.. ale foremki silikonowe sa bardzo malo stabilne, a akurat chleby pieczone na zakwasie sa wrazliwe na wszelkie wstrzasy. troche trudno jest przenosic wyrosniety chleb w formie silikonowej bez naruszenia jego struktury. robilam to kiedys trzymajac je caly czas podczas wyrastania i przy przynoszeniu na desce drewnianej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom