Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="izunia2007" data-source="post: 715417" data-attributes="member: 9406"><p>Witam serdecznie!Moje szalenstwo chlebowe zaczelo sie 3 miesiace temu,wraz z kupnem maszyny do wypieku.Chlebki dobrze rosna i smakuja rodzince.Same mozecie obejrzec: <a href="http://www.chleb-i-inne-przepisy.blogspot.com" target="_blank">tutaj</a> .Teraz przyszedl czas na prawdziwy chleb na zakwasie.Zakwas zrobilam w poniedzialek dokladnie wg przepisu na pierwszej stronie.Nie wiem tylko,czy wybralam dobra make.Mam z tym problem,bo w USA nie ma takich oznaczen jak w Polsce.Wzielam poprostu ciemna make.Babelki byly,zakwas urosl,ale dzisiaj rano jakby przycichl.Czy to naturalne?Czy moze to przez zla make?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="izunia2007, post: 715417, member: 9406"] Witam serdecznie!Moje szalenstwo chlebowe zaczelo sie 3 miesiace temu,wraz z kupnem maszyny do wypieku.Chlebki dobrze rosna i smakuja rodzince.Same mozecie obejrzec: [URL="http://www.chleb-i-inne-przepisy.blogspot.com"]tutaj[/URL] .Teraz przyszedl czas na prawdziwy chleb na zakwasie.Zakwas zrobilam w poniedzialek dokladnie wg przepisu na pierwszej stronie.Nie wiem tylko,czy wybralam dobra make.Mam z tym problem,bo w USA nie ma takich oznaczen jak w Polsce.Wzielam poprostu ciemna make.Babelki byly,zakwas urosl,ale dzisiaj rano jakby przycichl.Czy to naturalne?Czy moze to przez zla make? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom