Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 728559" data-attributes="member: 232"><p>w tej chwili w kazdym wiekszym Tesco jest dzial z produktami &quot;organic&quot;. </p><p>mozna tam dostac rozne rodzaje mak prosto z UK. niestety dosc drogo. ale nie musimy juz zazdroscic kolezankom, bo i u nas jest maka &quot;strong white flour&quot; czyli pszenna z duza zawartoscia bialka 12,3g. na tych stoiskach jest rowniez pszenna razowa 2000 EKO z mlyna wodnego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 728559, member: 232"] w tej chwili w kazdym wiekszym Tesco jest dzial z produktami "organic". mozna tam dostac rozne rodzaje mak prosto z UK. niestety dosc drogo. ale nie musimy juz zazdroscic kolezankom, bo i u nas jest maka "strong white flour" czyli pszenna z duza zawartoscia bialka 12,3g. na tych stoiskach jest rowniez pszenna razowa 2000 EKO z mlyna wodnego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom