Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 767661" data-attributes="member: 232"><p>W Polsce jest to dosc proste. Dotychczas nie mielismy maki wysokoproteinowej, czasami zdarzala sie z importu Manitoba z iloscia ok 13g bialka. Nasze rodzime maja zazwyczaj od ok 8,0 do 9,0 g bialka. Teraz sie troche poprawilo, bywa w Lidlu maka z iloscia ok 10g bialka i pojawia sie wiecej z importu. </p><p></p><p>Ta liczba w gramach bialka podawana jest zawsze na 100g maki. </p><p></p><p>pewnie Ci wiele nie pomoglam, bo ja z kolei na tych &quot;stanowych&quot; zupelnie sie nie znam. na pewno tatter Ci pomoze jak tylko tu zajrzy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 767661, member: 232"] W Polsce jest to dosc proste. Dotychczas nie mielismy maki wysokoproteinowej, czasami zdarzala sie z importu Manitoba z iloscia ok 13g bialka. Nasze rodzime maja zazwyczaj od ok 8,0 do 9,0 g bialka. Teraz sie troche poprawilo, bywa w Lidlu maka z iloscia ok 10g bialka i pojawia sie wiecej z importu. Ta liczba w gramach bialka podawana jest zawsze na 100g maki. pewnie Ci wiele nie pomoglam, bo ja z kolei na tych "stanowych" zupelnie sie nie znam. na pewno tatter Ci pomoze jak tylko tu zajrzy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom