Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lara_Croft" data-source="post: 810238" data-attributes="member: 13197"><p>pytanie i to bardzo ważne</p><p></p><p>niby mój zakwas po 4 dniach nie wygląda tak jak ten powyżej, ale mocno bąbalkuje i ma przyjemny kwaskowy zapach</p><p></p><p>ale na ściance siadł kot</p><p></p><p>czy zakwas jest do wywalenia? czy mogę usunąć kota i użyć zakwasu do wypieku? (najpierw oczywiście tak go przelać, aby nie dotknął kota)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lara_Croft, post: 810238, member: 13197"] pytanie i to bardzo ważne niby mój zakwas po 4 dniach nie wygląda tak jak ten powyżej, ale mocno bąbalkuje i ma przyjemny kwaskowy zapach ale na ściance siadł kot czy zakwas jest do wywalenia? czy mogę usunąć kota i użyć zakwasu do wypieku? (najpierw oczywiście tak go przelać, aby nie dotknął kota) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom