Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Anu-La" data-source="post: 836083" data-attributes="member: 12882"><p>Cynamonku moje doświadczenie z zakwasem 60 godzinnym było identyczne, byc moze miał za zimno, bo w kuchni mam 20 o C, a trzymałam go na blacie, mam zakwas od października zeszłego roku i ten jest ok. Stoi sobie w lodówce, od czasu do czasu jest dokarmiany i chlebki wychodza wspaniałe. No cóz widocznie porażki też są potrzebne, tez nie zamierzam sie poddawać i bedę próbować dalej z tym chlebkiem belgijskim.</p><p>Pozdrawiam</p><p>Anula</p><p>www.wachlarz.blogspot.com</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anu-La, post: 836083, member: 12882"] Cynamonku moje doświadczenie z zakwasem 60 godzinnym było identyczne, byc moze miał za zimno, bo w kuchni mam 20 o C, a trzymałam go na blacie, mam zakwas od października zeszłego roku i ten jest ok. Stoi sobie w lodówce, od czasu do czasu jest dokarmiany i chlebki wychodza wspaniałe. No cóz widocznie porażki też są potrzebne, tez nie zamierzam sie poddawać i bedę próbować dalej z tym chlebkiem belgijskim. Pozdrawiam Anula www.wachlarz.blogspot.com [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom