Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hokusik" data-source="post: 916901" data-attributes="member: 15923"><p>Witam,</p><p>zakwas zrobiony cztery dni temu mało bąbelków prawie nic, zapach jest ale zakwas nie rośnie. Jednak ja się nie poddaję i mimo to zrobię dziś na nim najprostszy chleb. I zobaczymy co bedzie dalej. Robię go z mąki żytniej eko 2000. Przed 20 min podrzuciłam mu łyżeczkę cukru żeby sprawdzić żywotność bo że żyw to czują moje nozdrza. Trzymajcie kciuki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hokusik, post: 916901, member: 15923"] Witam, zakwas zrobiony cztery dni temu mało bąbelków prawie nic, zapach jest ale zakwas nie rośnie. Jednak ja się nie poddaję i mimo to zrobię dziś na nim najprostszy chleb. I zobaczymy co bedzie dalej. Robię go z mąki żytniej eko 2000. Przed 20 min podrzuciłam mu łyżeczkę cukru żeby sprawdzić żywotność bo że żyw to czują moje nozdrza. Trzymajcie kciuki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom