Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 946753" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (okkko @ 19 Feb 2010, 15:23 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=946747" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=946747</a>Dziekuje bardzo- teraz rozumiem.</p><p> Moge napisac w punktach i prosze uprzejmie o potwierdzenie ze dobrze zrozumiałam.</p><p>- 1 lodówce mam 2 łyżki starego zakwasu</p><p>- wyjmuje i dodaje mąke i wode- zeby miec te 500g</p><p>- trzymam w cieple zeby wyrósł</p><p>Ile mnie iwecej czasu moze to trwać? Czyli na ile przed planowanym pieczeniem powinnam to wyjąc z lodówki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 946753, member: 1142"] QUOTE (okkko @ 19 Feb 2010, 15:23 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=946747"][/URL]Dziekuje bardzo- teraz rozumiem. Moge napisac w punktach i prosze uprzejmie o potwierdzenie ze dobrze zrozumiałam. - 1 lodówce mam 2 łyżki starego zakwasu - wyjmuje i dodaje mąke i wode- zeby miec te 500g - trzymam w cieple zeby wyrósł Ile mnie iwecej czasu moze to trwać? Czyli na ile przed planowanym pieczeniem powinnam to wyjąc z lodówki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom