Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Diamond" data-source="post: 950594" data-attributes="member: 13804"><p>@Mirabbelka jak zawsze aktywnie pomocna za co dziękuję</p><p>@.Agatka. muszę kupić koniecznie termometr z Alledrogo ponieważ nie mam pojęcia co tam naprawdę piszczy a mam podobnie jak Ty, ze 5 min i góra brązowa. Nakrywałem folią ale to już nie to.</p><p></p><p>Kończąć ostatnie pytanie. Mirrabelko bodaj u Ciebie doczytałem by z lodówki wyjąć zakwasik odczekać 2-3h, dokarmin i poczekać 2-3h i do lodówki sio. </p><p></p><p>Jak bardzo fatalne w skutkach może być to, że wyjąłem z lodówki (nie odczekałem do ocieplenia) tylko dosypałem łyzkę mąki z odbrobiną wody i pozostawiłem dopiero do ocieplenia? Odczekać po prostu 5-6h czy po takim czymś zmarnowałem mój produkt?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Diamond, post: 950594, member: 13804"] @Mirabbelka jak zawsze aktywnie pomocna za co dziękuję @.Agatka. muszę kupić koniecznie termometr z Alledrogo ponieważ nie mam pojęcia co tam naprawdę piszczy a mam podobnie jak Ty, ze 5 min i góra brązowa. Nakrywałem folią ale to już nie to. Kończąć ostatnie pytanie. Mirrabelko bodaj u Ciebie doczytałem by z lodówki wyjąć zakwasik odczekać 2-3h, dokarmin i poczekać 2-3h i do lodówki sio. Jak bardzo fatalne w skutkach może być to, że wyjąłem z lodówki (nie odczekałem do ocieplenia) tylko dosypałem łyzkę mąki z odbrobiną wody i pozostawiłem dopiero do ocieplenia? Odczekać po prostu 5-6h czy po takim czymś zmarnowałem mój produkt? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych)
Top
Bottom